Lider Zorlu Deplasmana Gidiyor

Lider Zorlu Deplasmana Gidiyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu’nun 13.haftasında deplasmanda Haliliye Belediye ile karşılaşacak.

A+A-

Haliliye Belediye-Denizli Basket mücadelesi 19 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’de Şanlıurfa Yenice Spor Salonu’nda oynanacak. Hazırlıklarını tamamlayan Denizli Basket, maç saatini bekliyor.

Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu’nda 11’de 11 yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken lider Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 13.haftasında Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediye ile karşı karşıya gelecek. Hafta boyunca çalışmalarını sürdüren Denizli Basket’te oyuncuların isteği ve hırsı dikkat çekiyor. Ligin 7.haftasında deplasmanda oynanan Bornova Bossan maçında sakatlanarak parkeden 1 ay uzak kalan Gökhan Yazıcıoğlu da Haliliye Belediye maç kadrosunda yer alacak.

“HEDEFİMİZ 12’DE 12 YAPARAK EVİMİZE DÖNMEK”

Lider Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Kolay bir maç olmayacak. Rakibimize göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak elimizden geleni yaparak, dikkatli oynayarak bu zorlu deplasmandan da galip ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz 12’de 12 yaparak evimize dönmek” dedi.

Haliliye Belediye-Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket maçı 19 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’de Şanlıurfa Yenice Spor Salonu’nda oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.