Lider Samsun’u Konuk Edecek

Lider Samsun’u Konuk Edecek

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 2. yarısının ilk maçında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’i ağırlayacak.

A+A-

Denizli Basket, 11 Ocak Cuma günü saat 18.00’de PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ağırlayacağı Samsun Anakent maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu’na iyi bir şekilde başlayan ve oynadığı 10 maçı da kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin ikinci yarısının ilk maçına hazırlanıyor. İlk maçta deplasmanda 56-76 mağlup ettiği Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’i ağırlayacak olan Denizli Basket hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 10’da 10 yaparak namağlup yoluna devam eden ve lider konumda bulunan Denizli Basket, son olarak TED Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nü PAÜ Spor Yerleşkesi’nde 83-55 mağlup etmişti.

Emin Adımlarla

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Ligde emin adımlarla ilerliyoruz. Bu maçla birlikte iki hafta üst üste evimizde oynamış olacağız. Bu iki maçtan ilkini güzel bir oyunla kazandık. Avantajımızı sürdürmek adına önümüzdeki Samsun Anakent maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maçtan da galip gelerek yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket - Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent maçı 11 Ocak Cuma günü PAÜ Spor Yerleşkesi’nde saat 18.00’de oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.