Lider Denizli Basket Çok Motive

Lider Denizli Basket Çok Motive

Lideri Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 13.hafta karşılaşmasında 19 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de deplasmanda Şanlıurfa-Haliliye Belediyesiyle karşılaşacak.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi A Grubu’nda yoluna namağlup devam ediyor. Denizli Basket, geçtiğimiz hafta PAÜ Spor Yerleşkesi’nde Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’i 66-63 yenerek liderliğini sürdürdü. Denizli Basket ligin 13.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Haliliye Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Oynadığı 11 maçı da kazanan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 19 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Şanlıurfa Yenice Spor Salonu’nda Haliliye Belediye ile karşı karşıya gelecek.

Elimizden Geleni Yapacağız

Lider Denizli Basket’in Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Evimizde oynadığımız Samsun Anakent maçı bizim için kritik bir maçtı. Güzel bir mücadele ve taraftar desteği ile bu maçı kazanmasını bildik. Bu hafta deplasmanda Haliliye Belediye ile karşı karşıya geleceğiz. Şanlıurfa’dan da galip dönmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.