Kurbanlarımız Kabul Olsun!

Kurbanlarımız Kabul Olsun!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Kurban Bayramı, gönül kapılarının sınırsız açıldığı, birlik, kardeşlik ve paylaşma duygularının güçlendiği özel günlerimizdendir. Bayramın ülkemizle birlikt

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, mesajında şunları ifade etti; “Bayramlar, gönül kapılarının sınırsız açıldığı, birlik, kardeşlik ve paylaşma duygularının güçlendiği özel günlerimizdendir. Kardeşlik iklimini tekbirler ve tebriklerle yaşattığımız Kurban Bayramında muhabbet duygularımızı hep birlikte paylaşacak ve bayramın anlamına uygun bir zaman dilimini hep birlikte yaşayacağız. Milletimizle birlikte İslam alemi ağır bir imtihandan geçiyor. Birbirimizin arasına fitne sokmak ve kardeşi kardeşe düşman etmek için tüm şer güçler yine sokaklarda kol geziyor. Barış ve huzura hasret kalan mazlum İslam coğrafyasının bu anlamlı gün vesilesiyle huzura kavuşması en büyük arzumuzdur.  Kardeşliğimize ve beraberliğimize dinamit koymak isteyen eli kanlı terör örgütleri yine işbaşında yeni oyunlar sergilemenin peşinde. Ancak bu kutlu topraklar, mazlumların son sığınağı ve milletimizin ebedi yurdu olmaya devam edecektir. Bu uğurda milletimiz gerektiğinde canını ortaya koyacağını istiklal mücadelesinde olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişiminde de ortaya cesurca koymuştur. Bu millet milli ve manevi değerleri için gerektiğinde gözünü kırpmadan seve seve canını vereceğini bir kez daha göstermiştir. Aynı kıbleye yöneldiğimiz, bütün kardeşlerimize sevgimizi ulaştırmalı, kimsesizleri, yetimleri, engelli kardeşlerimizi ve yaşlılarımızı unutmamalı, her biri birer kahramanlık örneği sergileyen şehitlerimizin, ailelerini ve gazilerimizi mutlak suretle ziyaret etmeliyiz” dedi.

Kurbanlarımız Kabul Olsun!

Bayram ziyareti için yola çıkacak olan sürücüleri trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda da uyaran Milletvekili Şahin Tin; “Bayram ziyaretleri için yollara koyulan sürücü kardeşlerimizin mutlak suretle trafik kurallarına uymasının gerekliliğini hatırlatmak istiyorum. Büyüklerin ziyaret edildiği, kırık kalplerin onarıldığı, küçüklerin sevindirildiği ve dualar eşliğinde müstesna bir kardeşlik örneği yaşadığımız bu kutlu ve heyecanlı günde hep birlikte bayramın huzurunu yaşamak en büyük dileğimizdir. Bu duygularla Kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyorum. Ayrıca hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi de yürekten tebrik ediyor, haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum. Denizli halkının ve milletimizin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, ülkemizle birlikte İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.