Kural Hatasından Kafa Kafaya Girdiler

Kural Hatasından Kafa Kafaya Girdiler

Denizli - Antalya Karayolunun, Tavas Makası diye de tanınan noktasında gerçekleşen trafik kazasında cip ile hafif ticari araç kafa kafaya birbirine girdi.

A+A-

Alınan bilgilere göre, Cevat K. şoförlüğündeki 55 AIT 42 plakalı cip seyir halinde giderken, Hasan K. şoförlüğünde olan20 SH 630 plakalı hafif ticari araçla Tavas makasında kural hatası sebebi ile kafa kafaya birbirine girdi.

Çarpışmanın da etkisi ile her iki araç değişik taraflara savrulurlarken cipin motor kısmından alevler yükselmeye başladığı ifade edildi. Kazaya ilk müdahale ise diğer sürücüler tarafından yapıldı. Araçlarda bulunan yangın tüpleriyle yanan araçlardan çıkan alevlere müdahale edildi. Bir yandan da kaza yerine gelmeleri için itfaiye, polis ve sağlık ekipleri arandı.

5 Kişi Çıkarıldı

Vatandaşlar her iki araçtaki yaralanmış 5 kişiyi çıkarmayı başardılar. Bir süre sonra olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri kazaya karışmış olan her iki araca köpüklü suyla müdahale edip alevleri kontrol altına tamamen almasının ardından soğutma işlemini uyguladılar. Araç ve yol güvenliğini de sağlamış olan itfaiye ekipleri olay yerine gelen sağlık ekipleriyle beraber yaralılara müdahale ettiler. Sağlık ekipleri meydana gelen kazanın ardından yaralanmış olan 5 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdılar. Kazanın ardından  her iki otomobilin de kullanılamaz hale geldiği ifade edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı belirtildi.

Cankurtaranda Kaza

Sağanak yağışın etkisi ile Cankurtaran Yolu'nda zincirleme kaza gerçekleşti. 20 AS 005 plakalı araç, kayganlaşan zemin nedeni ile kayıp bariyerlere vurdu. Daha sonra da 34 VY 561, 48 EE 469, 32 PD 726 plakalı araçlar da kayıp birbirlerine zincirleme bir şekilde çarptılar. Kazada hafif yaralanan kişiler ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.