Kudüs Mücadelesi Sürecek

Kudüs Mücadelesi Sürecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, İsrail’in Gazze’de Filistinli sivillere karşı yaptığı katliama ile alakalı yazılı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Biltekin açıklaması şu şekilde:

Geçen aylarda ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması ile alakalı alınmış olunan karar, barış ve kardeşçe yaşam umuduna büyük bir darbe vurdu.

Yüzbinlerce Filistinli, günler öncesinde başlayan yürüyüşler ile ABD’nin uluslararası hukukunu hiçe sayan bu kararına karşı protesto gösterilerine başladı ve tepkilerini demokratik bir şekilde ortaya koydular.

Yapılanların barışçıl bir eylem olmasına rağmen İsrail, geçen dönemlerde olduğu gibi bugün de terör devleti olduğunu en çirkin yüzü ile tekrar gösterdi ve sivil vatandaşlara karşı yaptığı saldırılar ile 50’den fazla Filistinli kardeşimizi şehit etti. 2500’e yakın Filistinli sivilin de yaralanmasına neden oldu.

KUTSAL ŞEHİR

3 semavi din için kutsal olan ve Müslümanların ilk kıblesinin olduğu şehir Kudüs, Müslümanların namusu konumundadır. Masum insanlar üzerine yapılan katliamlar ve zulümler, bizleri bir an bile Kudüs davasından vazgeçiremeyecek. Müslümanlar olarak haklı olduğumuz bu mücadeleyi Kudüs’ün üstündeki kara bulutlar dağılıncaya dek devam ettirmekten yılmayacağız.

Bu vesileyle Filistin'de terör saldırılarında şehit olan kardeşlere Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar dilemekteyiz. Bizlere bir defa daha terörden ve şiddetten beslenen devlet olduğunu göstermiş olan İsrail'i kınıyoruz. Tüm İslam Âlemine, Gazze’de İsrail tarafından akıtılan kanı durdurmaları için tüm gayretleri göstermeleri, İsrail işgal gücü ile mücadelesinde Filistin Yönetiminin yanında yer almaları çağrısında bulunuyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.