Kontrolü Kaybedip Kaza Yaptı

Kontrolü Kaybedip Kaza Yaptı

Denizli ilinin Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çınar istikametine doğru giderken geçirmiş olduğu trafik kazası neticesinde yaralandı.

A+A-

Denizli'nin Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'in kaza geçirdiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre; şoförünün izinli olması nedeniyle 20 UH 202 plakalı makam aracını kendisi kullanan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çınar istikametinde seyir halinde iken henüz plakası tespit edilemeyen bir aracın sıkıştırması sonucunda direksiyon kontrolünü yitirdi.

Başkan Çelik’in aracı kontrolünden çıkıp savruldu ve daha sonra yolun sağında park durumunda bekleyen 20 GM 339 plakalı hafif ticari araca çarpıp ancak durabildi. Çarpmanın da şiddeti ile Başkanın aracı park durumunda olan 2 araca daha zincirleme bir şekilde vurdu.

HAFİF YARALI

Meydana gelen üzücü kazada Başkan Birsen Çelik hafif bir biçimde yaralandığı ve ilk müdahalenin çevre sakinlerince yapıldığı öğrenildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hafif şekilde yaralanan Başkan Çelik’e olay yerinde müdahale edildi ve ardından Başkan tedbir amaçlı kontrol için hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Başkan Çelik’in sağlık durumunun iyi olduğu haberi alındı. Kazada dört araçta da maddi hasar gerçekleştiği ifade edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alaka soruşturma başlattığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.