Kongre Süreci Başladı

Kongre Süreci Başladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen 117. İl başkanları toplantısında alınan kararları paylaşmak ve kongre takvimiyle ilgili bilgiler vermek üzere ilçe başkan

A+A-

Toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda belirlenen AK Parti'nin bu yılki il ve ilçe kongre takvimi de ele alındı.

 

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Kongre seçim süreci’nin başladığını belirten Başkan Filiz; Kongre takvimimiz 19 Ağustos-12 Kasım'da ilçe, 18 Kasım 2017  ile 25 Şubat 2018 tarihleri arasında da il kongrelerinin yapılmasıyla tamamlanacak. İlçe ve İl kongre sürecimiz hayırlı olsun. İnşallah uyum içerisinde kongreye hazırlanacağız dedi.

4 Temmuz'da başlayacak delege seçimlerinin objektif ve sağlıklı bir şekilde yapılması için illerde gözlemci olarak komisyonlar kurulacağını vurgulayan Başkan Filiz; Kongre süreciyle ilgili kafalara takılan bütün hususları anlatan bir  "Kongre Rehberi" hazırlandığını bildirerek; Bu, Teşkilat Başkanlığımızın  hazırlayıp teşkilatlara verdiği bir rehberdir yani yol haritasıdır?" şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU ÜYE SAYILARI AZALDI

Yeni alınan kararlarla yönetim kurulu üye sayıları’nın değiştiğini, nüfus bilgisine göre ilçe ve il yönetim kurulu sayılarında azaltılmaya gidildiğini ifade eden Başkan Filiz, “ yedek üye sayısı ise asil üye sayısının yarısı kadar olacak” dedi.

KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE KONUŞUYOR

Son günlerde kendisi hakkında üretilen yalan yanlış açıklamalara da değinen başkan Filiz: “CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’ın tam anlamıyla araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle ‘ Mal bulmuş mağribi gibi’ sokağa fırlayarak basın toplantıları yapıp, ekranlarda

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.