Kızı İrem Öztürk'ün Rozetini Taktı

Kızı İrem Öztürk'ün Rozetini Taktı

24 Haziran seçimleri sonunda Denizli’den milletvekili olan İYİ Partili Yasin Öztürk TBMM’ye ailesi ile gitti. Yasin Öztürk, kaydını yaptırmasının ardından basın mensuplarına ve meclis çalışanlarına Denizli havlusu hediye etti.

A+A-

Milletvekili Öztürk'e Meclis’te eşi Derya Öztürk, kızı Kevser İrem ve minik oğlu Yavuz Kürşad da eşlik etti. Öztürk’e rozetini kızı Kevser İrem taktı.


Amatör Ruh Profesyonel Çalışma

Türkiye Büyük Millet Meclisine ilk defa adım atan Yasin Öztürk, “Daha önce defalarca meclise vekillerimizi ziyarete gelmiştim. Ama bu sefer vekil olarak gelmek başka bir duygu. Bu amatör duygu ile Milletimiz ve vatanımız için hep amatör ruh ve profesyonel çalışmalar yapacağız” dedi.

Denizli Sevdalısı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Denizli’den 8 milletvekili çıkmıştı. MHP 1 vekilini kaybederken yeni kurulan ve ilk defa seçimlere giren İYİ Parti Denizli’den 1 milletvekili çıkarmayı başarmıştı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı olan Yasin Öztürk istifasını vermiş ve İyİ Parti Denizli Milletvekili adayı olmuştu. Seçim boyunca elindeki imkanlarla sıkı bir kampanya yürüten, halk ile mümkün olan her yerde buluşan, onlara İYİ Parti’yi anlatan ve halkı dinleyen Yasin Öztürk, seçim sonuçlarının açıklanması ile milletin vermiş olduğu vekillik emanetini de sırtlanmış oldu. Denizli sevdalısı olan Öztürk, Denizli için ve vatan millet adına elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ve milletten aldığı bu emanete sahip çıkacağını dile getirmişti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.