Kitapçıda Çıkan Yangın Panik Yarattı

Kitapçıda Çıkan Yangın Panik Yarattı

Denizli'de sabah saatlerinde Eflatuın sokak olarak bilinen bir kitapçıda yangın çıktı.

A+A-

Denizli Merkezefendi İlçesinde bir kitapçıda elektrik aksamından kaynaklandığı düşünülen yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Olay Altıntop Mahallesi Eflatun sokak olarak bilinen bir kitapçıda meydana geldi. Sabah 08.00 sularında iş yerini yeni açan esnaf, sokakta bulunan bir kitapçının alarmının çaldığını ve yanık kokusunu alınca itfaiye ekiplerini aradı. Olay yerine itfaiye,doğal gaz, aydem, ve polis ekipleri geldi.

 

Yanının çıktığı kitapçının kapısı kapalı olduğu için içeriye giremeyen itfaiye ekipleri önce kilidi kırdı. Kapı açılmayınca balyozla camı kırarak yangına müdahale etti. Çıkan yangının elektrik aksamından çıkmış olabileceği tahmin ediliyor.

Yangının söndürülme anında ekipler maskelerle içeriye girerek içerde biriken duman vantilatörle dışarıya çekildi. Kısa sürede müdahale edilen yangın söndürüldü.

Yangınla ilgili soğutma çalışmaları sürdürülürken kitapçı dükkanından büyük çapta zararın olduğu tespit edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Kaynak:denizli20haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.