Kirli Tezgahlar Bizi Yolumuzdan Döndüremez

Kirli Tezgahlar Bizi Yolumuzdan Döndüremez

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamadan sonra bir mesaj paylaştı.

A+A-

Koray Aydın Bahçeli’nin senelerdir  milletvekili transferi yapmamayı bir ilke olarak benimsediğini ama bugün hem partinin içişlerine karıştığını, hem de “Milletvekili transfer borsasını” açmak sureti ile, kendi ilkelerini kendi eli ile yerle yeksan ettiğini, Türkiye’nin ekonomik sorunlarının 1. gündem maddesi olduğu bir dönemde, “Milletvekili transfer borsasının” Bahçeli tarafından açılmış olmasını çok manidar bulduklarını ifade etti.

İYİ Parti’nin 2. Olağanüstü kurultayında hem liderlerinin yeniden güven tazelediğini, hem de partinin yetkili organlarının seçildiğin, belirten Aydın,  bu seçimlerin üstünden partimizi karıştırmaya tevessül etmenin hangi çarpık demokratik anlayışın ürünü olduğunu sordu.

Koray Aydın, Bahçeli’nin Bir taraftan “partisinin başına dönmesi için Hanımefendi’yi ikna edin” diyerek  sanki sorumlu bir devlet adamı imajı çizdiğini ama bir yandan da Milletvekili transferi dönemini başlatmasının, nasıl bir siyasi anlayış olduğunu sordu.

Ne Değişti?

Aydın, partiden ayrılmış olan Milletvekilinin de ortalama bir ay evvel kendisinin partisinin İYİ Parti, Genel Başkanının ise Meral Akşener olduğunu ve sonuna kadar da siyaseti İYİ Parti’de yapacağını ifade ettiğini, şimdi 1 ayda ne değiştiğini sormak istediklerini belirtti.

Bu çelişkili ve trajikomik noktanın, milli iradenin sahibi aziz milletin şaşmaz takdirlerine bıraktıklarını dile getiren Koray Aydın, İYİ Parti’nin ilkeleri ile var olduğunu, Türk siyasetine yepyeni bir anlayış ve ufuk getirdiğini ve kapalı kapılar arkasında kurulmuş olan kirli tezgâhların kendilerini yollarından asla döndüremeyeceğini, bu girilen kirli ve pis yol ile netice alacaklarını zannedenlerin yanıldıklarını er ya da geç anlayacaklarını,  siyasi tarihin bu çarpık yollara tevessül edenlerin kötü akıbetlerinin hazin örnekleri ile dolu olduğunu ve takdirin milli iradenin sahibi aziz Türk milletinin olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.