Kırgınlık Yok, Çalışmaya Devam

Kırgınlık Yok, Çalışmaya Devam

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Pamuk Kafe Üniversite & Kitap Kafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek son gelişmeleri değerlendirdi.

A+A-

Başkan Gürlesin toplantıda aday gösterilmemesi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Hiçbir zaman makam sevdalısı olmadıklarını ifade eden Başkan Gürlesin 2014 senesinde de aday olmadıkları halde kendilerinin bu göreve layık görüldüğünü ve 4 sene bu emaneti en iyi şekilde taşımaya çalıştıklarını belirtti.

Başkan Gürlesin toplantıda şunları söyledi:

“İlk günkü duruşumuz neyse bugünde aynı noktadayız ve bu duruşla yola devam edeceğiz.

Kurucu Belediye Başkanı olmak herkese nasip olmaz. Sıfırdan bir belediyeyi kurmak çok zordu. “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganı ile yola çıktık ve tüm kademelerdeki arkadaşlarımızla bunu  başarabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Çok önemli vizyon projelerini hayata geçirdik. Hayalleri gerçek kıldık. 27 ilden daha büyük olan ilçemizdeki 68 mahallenin de öncelikli sorunlarını ilgili arkadaşların tespitleri ile gidermeye çalıştık.

Dokuzkavaklar Mahallesi'nde mini bir devlet hastanesi niteliğinde semt polikliniği yaptık. Yılda 500 bin insana hizmet verecek. Kalıcı o eserlerden birisidir. Karahayıt'ta Aile Sağlık Merkezi yaptık. Karahayıt Kent Ormanı ve 15 km bisiklet yolu yaptık. Denizli ve Pamukkale'nin en önemli turizm alanları arasında bulunan Kocaçukur'u belediyeye kazandırdık. Denizli'yi ve Pamukkale'yi tanıtmak için Uluslararası spor oyunlarını düzenledik. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunu yaptırdık. Vosvos Festivali düzenledik. İhtiyaç sahibi olan insanların hiçbir mağduriyet yaşamadan rencide olmadan yararlanması için sosyal marketi açtık. Hoş geldin bebek projesi ile Türkiye'ye örnek olduk. İnsanların hem acı hem mutlu günlerinde yanlarında olduk.

Pamukkale'de her kesimi kucakladık. Tüm mahallelere güvenlik için mobese kamera taktık. Alt yapı atağı yaptık. Aktepe Kültür Merkezi seçimden önce açılacak. Tematik kent ormanı, seyir tepesi projesi ülkemiz ve ilimiz için örnek olacak. Bir çok ile örnek olacak bir proje. İyi ki bu proje yapılmış denecek. Ben işadamıyım, önce fizibilite yaptık. Şu an projenin fiziki olarak yüzde 55'i bitti."dedi.

“Hiçbir zaman günü kurtarma peşinde olmadık ve geriye uzun seneler kullanılacak kalıcı eserler bıraktık.” diyen Başkan Gürlesin toplantının devamında vizyon projeler ile alakalı basın mensuplarına bilgi verdi.

Kırgınlık Yok

Toplantının devamında yeni Başkan adayına başarılar dileyen Başkan Gürlesin, kimseye bir kırgınlığı olmadığını vurguladı ve “Farklı partiden aday olmam mümkün değil. Reisine bağlı olan insanların başında gelirim. Kimseye bir gönül kırgınlığım yok" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.