Kent Konseyinde İftar Coşkusu

Kent Konseyinde İftar Coşkusu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Bakan Nihat Zeybekci ve Başkan Osman Zolan’ın  da katılımda bulunduğu iftarda bir araya geldi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Denizli Polisevi’nde iftar programı organize etti. İftara, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Meclisleri ve davetliler katılımda bulundu.


 

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Ramazan ayının güzelliklerin gelmesine vesile olmasını dileyip, konseyde gönüllü olarak görev alanlara teşekkürlerini iletti. Değirmenci, Kent Konseyi’nin, 'toplumdaki diğer insanlar için ne yapabilirim?' diyenlerin, dertlenen insanların topluluğu olduğunu, kendilerine her türlü destek ve olanağı sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Kent Konseyi meclisleri namına çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

“Denizli’nin pek çok sorununu istişare edip, çözer durumdayız”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi ailesinin ramazan aylarını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi ve İnşallah yarının bugünden daha güzel olmasını değerli çalışma arkadaşlarla Denizli’nin pek çok sorununun istişare edilerek, çözer duruma geldiklerini, Kent Konseyi'nin ilk kurucusunun Bakan Zeybekci olduğunu, onun da  aralarında olduğunu  birlikte el ele omuz omuza daha güzel işleri yapmayı, sıkıntıları çözmeyi, engelleri aşmayı Allah’ın herkese nasip etmesini diledi.

 

Bakan Zeybekci’den Kent Konseyi’ne övgü

 

Nihat Zeybekci Kent Konseyi’nin ilk göz ağrısı olduğunu ifade ederek, kuruluş aşamasında yer almaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Bakan Zeybekci, Şehrin derdi ile dertlenmenin, şehrin problemlerine yakın olmanın, onunla ilgilenmenin, çözümü ve şehir için üretmenin ve katkıda bulunmanın buradan başladığını,  buradakilerin çok önemli olduklarını, onların ürettiği fikirler, ortaya koyduğu projeler, eleştiriler ve katkıların bu anlamda çok önemli olduğunu belirtti.

 

Sahurda Yenişehirlilerle buluştular

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sahur programındaysa Yenişehir Mahallesi sakinleri ile buluştular. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen sahur programına Bakan Zeybekci, Başkan Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dilek Çevik ve çok sayıda mahalle sakini katılımda bulundu.

 

Vatandaşlar ile aynı sofrayı paylaşan Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler sahur bereketini hep beraber tattılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.