Kent Konseyi Gençleri Buluşturdu

Kent Konseyi Gençleri Buluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve PAÜ Genç Bilgeler Topluluğu tarafından düzenlenene "Geleceğe Dair" projesi çerçevesine gençler ve çocuklar buluştu

A+A-

Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu’nda boyama etkinliği yapan çocuklar ve gençler keyifli bir gün geçirdiler.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Genç Bilgeler Topluluğu ile işbirliği ile düzenlenen "Geleceğe Dair" projesi çerçevesinde Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu’nda boyama etkinliği yapıldı.

Amaç Gençleri Buluşturmak

 

Etkinlikte çocuklar ve gençler, okul bahçesinde oyun alanları çizerek çeşitli oyunlar oynayıp keyifli zaman geçirdiler. Farkındalık yaratmak için hayata geçirilen her türlü sosyal sorumluluk projelerine dahil olmayı amaçladıklarını ifade eden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, bu proje ile çocuklar ve gençleri buluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.

 

Proje ile ilk olarak Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlköğretim Okulu’nda boyama etkinliği yaptıklarını da söyleyen Sak, burada çocuklar ile beraber oyunlar oynadıklarını, kendilerine hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.