Kaza Olunca mı Önlem Alınacak?

Kaza Olunca mı Önlem Alınacak?

Denizli’de yoğun yağışların ardından çöken köy yolu mahalle halkını çileden çıkardı.

A+A-

Sosyal medyadan konu ile alakalı paylaşımda bulunan köylüler, yolun bir an önce yapılmasını talep etti. Alınan bilgilere göre Denizli Muğla karayolu üstünde bulunan Kale’nin Esenkaya Mahallesi’nde bulunan yol, aşırı yağışların ardından çöktü.

Tek aracın bile geçemeyeceği konuma gelen yol tehlike meydana getirirken, yolun altında büyük bir oyuk oluştu. Öğrencilerin her gün okula gitmek için kullandıkları yolda yalnızca küçük bir güvenlik önleminin alınması dikkatleri çekti. Çevre sakinlerinin her an çökecekmiş korkusu ile kullanmaya devam ettiği yolla alakalı bir mahalleli sosyal medya hesabından sert sözler söyledi.

Çileden Çıktılar

Yolun tehlikesine dikkatleri çeken vatandaş, “Selam arkadaşlar. Sayın devlet büyükleri yani bizi yönetenler sözüm ona seçimler yaklaşıyor. İki gün sonra hepiniz gelip bu yollardan geçeceksiniz. İşin vahim tarafı bizim köyün öğrencileri her gün bu yollardan gelip geçiyor. Gelip bizden oy isteyeceksiniz bide. Zaten seçimler de olmasa halkın dertlerini düşünen falan da yok. Burası Kale Davaz Esenkaya Mahallesi. Ayıp ayıp birbirinizle didişeceğinize azıcık halkın dertlerini dinleyin dinleyin ki iki gün sonra oy istemeye yüzünüz olsun” dedi.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.