Kayıhan Mahalle Meclisi kuruldu

Kayıhan Mahalle Meclisi kuruldu

Kayıhan Mahalle Meclisi kuruldu

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi’ne Kayıhan Mahallesi de katıldı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi hedeflenen projeye Kayıhan Mahallesi de dahil oldu. Kayıhan Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, Kayıhan Mahalle Muhtarı Mahmut Uğuz ve mahalle sakinleri katıldı. Mahalle meclisleri ile mahalle sakinlerinin yaşadıkları sorunlara çözüm üreterek karar sürecinde de yer alacağını ifade eden Değirmenci, projenin her geçen gün büyümeye devam ettiğini söyledi.

 

"Kent Konseyi kültürü gelişmeye devam ediyor"

 

Değirmenci, "Kent Konseyimiz daha çok sosyal projeler dediğimiz insanların gündelik hayatına dokunan projeler üretiyor. Bizler vatandaşımızın sosyal ihtiyaçlarına, manevi ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara temas ediyoruz. Kadın, Engelli, Gençlik Meclislerimizin bir çok faaliyeti var. Denizli’de Kent Konseyi kültürü gelişmeye devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.