Karaca ''BU ÇİLE NE ZAMAN BİTECEK?'''

Karaca ''BU ÇİLE NE ZAMAN BİTECEK?'''

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslenen Karaca; “Yıllardır süren yol yapım çilesi, kilometrelerce uzayan trafik ne zaman bitecek?” sorusunu yöneltti.

A+A-

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Denizli’nin Antalya ve Muğla bağlantısını sağlayan yolda Kurban Bayramı tatilinin hemen ardından çalışma başlatmıştı. Yenileme çalışmaları Cankurtaran Mahallesi’nin girişinden itibaren çıkışa kadar devam ediyor. Gurbetçilerin memlekete dönmesi ve turizm sezonunun açılmasının ardından tatilcilerin de yollara düşmesi, yolda araç trafiğini arttırdı. Tek şeride düşen yol, özellikle Denizli’ye geliş yönünde her hafta sonu uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oluyor.  Ağır ilerleyen trafik hem sürücüleri hem de yolcuları çileden çıkarıyor.

“YOL YAPIM ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK?”

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, çileye dönüşen Cankurtaran yoluna tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karaca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslendi. Karaca; “Sayın Bakan burası Denizli-Cankurtaran Mevkii! Muğla ve Antalya turizm bölgelerine ulaşım bu yoldan sağlanır. Yıllardır süren yol yapım çilesi, kilometrelerce uzayan trafik ne zaman bitecek?” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.