Kara kış ve soğuklar kapıya dayandı!

Kara kış ve soğuklar kapıya dayandı!

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre; önümüzdeki hafta ortasından itibaren Denizli'de sıcaklıkların daha da düşeceği ve bununla beraber yağışların baş göstereceği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamalara göre önümüzdeki hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerinden seyreden sıcaklıkların düşüşe geçeceği ve yağışlar ile birlikte sıcaklıkların özellikle akşam saatlerinde sonra soğuyacağı belirtildi.

 

Son yapılan değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği ifade edildi.

 

Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Sakarya, Kahramanmaraş, Giresun, Tunceli, Malatya ve Elazığ çevreleri ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

 

Denizli'de bugün 21 Ekim Pazar günü itibarı ile önümüzdeki 3 gün boyunca (22-23 Ekim) hava çok bulutlu ve sıcaklıklar ortalama 24 derece civarlarında olacak. 24 Ekim Çarşamba gününde başlayacak olan sağanak yağışlar ile birlikte hava sıcaklığı 20 derecelere kadar düşerken 25 Ekim Perşembe gününde yağmurla birlikte sıcaklık 15 dereceye kadar düşüş gösterecek.

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.