Kapalı Pazaryeri Çalışmaları Hızla Devam Ediyor!

Kapalı Pazaryeri Çalışmaları Hızla Devam Ediyor!

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı bir kapalı pazaryeri daha yükseliyor.

A+A-

İlbade Mahallesi’nde iki katlı pazaryeri, mahallenin çehresine yeni bir görünüm kazandıracak. 6 ay sürecek yapım çalışmasından sonra Merkezefendililer ilçede bir kapalı pazaryerine daha kavuşmuş olacak.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı kapalı pazaryerleri vatandaşların günlük alışverişlerini sağlıklı koşullarda yaparak ihtiyaçlarını karşılamaları açısından önemli bir yer tutuyor. Bu çerçevede ilçeye kazandırılan birçok kapalı pazaryeri Merkezefendililerin en uğrak alışveriş yerleri oluyor. Şimdiler de Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırma aşamasında olduğu bir kapalı pazaryeri daha var. İlbade Mahallesi’nde sokak arasında kurulu pazaryeri artık modern bir kapalı pazaryerinde Merkezefendililerin hizmetine sunulacak.

Temmuz ayında başlayan çalışmalarla hızla yükselen kapalı pazaryeri 6 ay için alışverişe açılacak. 2 bin 775 metre kare alan üzerine kurulacak pazaryeri 2 katlı olarak inşa ediliyor. 1 milyon 435 bin TL harcanan pazaryerinde vatandaşlarında tüm talepleri karşılanacak. Kapalı pazaryerinde 42 müstahsil yer alacak.

“İLÇEMİZE BİR KAPALI PAZARYERİMİZ DAHA HAYIRLI OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlbade kapalı pazaryeri ile ilgili konuştu. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemize birçok pazaryeri kazandırmaya devam ediyoruz. Şimdiye kadar mahallelerimize hem açık hem de kapalı pazaryerleri kazandırdık. Şimdilerde İlbade kapalı pazaryerimizin çalışmasını yapıyoruz. Bu anlamda ara sokakta değil, çok daha modern bir yerde kurulu pazarımız olacak. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.