Kanton Fuarı'nda Denizli Rüzgarı

Kanton Fuarı'nda Denizli Rüzgarı

Türk havlusu kalite yapısı ve özgünlüğüyle uluslararası profesyonel alıcılar tarafından ilgi görmeye ve dünyanın dört bir tarafından tanınmaya devam ediyor.

A+A-

Her sene mayıs ve kasım aylarında olmak üzere, senede 2 defa Çin'in Guangzhou kentinde yapılan ve dünyanın en büyük fuarlarından bir tanesi olan Kanton Fuarı 01 Mayıs- 5 Mayıs tarihleri arasında yapıldı ve fuara Denizli'den 20 firma katılımda bulundu. Küresel alıcıların buluşma yeri halini alan fuarda üye firmalar sektör temsilcileriyle görüşme fırsatı buldular.

Kanton Fuarı Çin'in şimdiye kadar bilinen en eski ve en kapsamlı fuarı olarak tanınıyor. Son senelerde gerek yükselen refah düzeyi gerekse hızlanan ekonomisi ile adeta cazibe merkezi durumna gelen Çin'de, Türk havlusunun tanınırlığı gün geçtikçe biraz daha artıyor.

 

Kanton Fuarı’ndan DENİB’e Ödül...

Bu sene 123. sü organize edilen Kanton/ Çin İthalat ve İhracat Fuarı’nda; fuar katılımcısı Denizli firmaları namına Denizli İhracatçılar Birliği’ne “123. Kanton Fuarı Uluslararası Pavyonu- Mükemmel İş Ortakları Ödülü” sunuldu.

Ödülü Denizli İhracatçılar Birliği namına teslim alan Neşe Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arif Şensöz teşekkürlerini iletti, her yıl katılımda bulundukları Kanton Fuarı’nın ev tekstili sektörü ihracatı için oldukça önem taşıdığını ve Turkish Towels markası ile Türk havlusunun da Çinli ve Avrupalı alıcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.