Kansere Karşı Etkili Zayıflama Çayı Tarifi

Kansere Karşı Etkili Zayıflama Çayı Tarifi

Kansere Karşı Etkili Zayıflama Çayı Tarifi

A+A-

1 - Doğal yollarla kilo vermek için birçok yöntem bulunuyor ve kereviz çayı da günümüzdeki en popüler yöntemlerden birisidir. Bu çay oldukça güçlü bir idrar söktürücü olup, sindiriminizi geliştirir ve temasa gireceğiniz her türlü bakteriyi de öldürebilecek doğal bir antibiyotiktir.

1

2 - Malzemeler:

1 kereviz sapı

1 litre su

4

3 - Nasıl Hazırlanır?

Kerevizi yıkayın ve saplarını kestikten sonra içi su dolu bir tencerede kaynatın. 5 dakika sonra sapları da ekleyin ve birkaç dakika daha kaynattıktan sonra ocağı kapatın ve içmeden önce çayınızın soğuması için biraz bekleyin.

3

4 - Eğer tadı sizin için acı olursa, biraz bal ile çayınızı tatlandırabilirsiniz. Uzmanlar kilo vermek için her gün en az üç bardak içmenizi önermektedir. Sıcak veya soğuk olarak içebilirsiniz. Kilo vermenize yardımcı olmasının yanı sıra kereviz aynı zamanda başta mide ve bağırsak kanseri olmak üzere kanser için etkilidir. Bu sebze kolesterol seviyelerinizi düzenleyecek ve kan basıncını kontrol altında tutacaktır.

Ek olarak iltihaplanmayı, çeşitli hastalıkların belirtileri ve anksiyeteyi azaltacaktır. Eğer kısa sürede kilo vermek istiyorsanız, bugünden başlayarak kereviz çayı içebilir ve inanılmaz sonuçlar karşısında şaşırabilirsiniz.

2

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.