Kanlı Kavga İle Alakalı Darbuka Detayı

Kanlı Kavga İle Alakalı Darbuka Detayı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir restoranda, müşteriyle müzisyen arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüne yol açan kavganın sebebi belli oldu.

A+A-

Alınan bilgilere göre 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavga küfürleşmeden başladı. Kasap olarak çalıştığı restoranda olay ile alaklı olmadığı halde seken kurşunun göğsüne denk gelmesi ile hayatını kaybeden, Denizlispor'un amigolarından 53 yaşındaki Haydar Varan'ın yarın öğle vakti kulüp yöneticileri ve taraftarların da katılacağı tören ile defnedileceği ifade edildi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Çamlaraltı Mahallesi 6051 Sokak'taki restoranda meydana geldi. Resül G. isimli müşteri ile müzisyen Seyhan D. arasında, küfürlü tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Seyhan D., restoranın mutfağına gitti. Resül G.'nin peşinden gitmesi üzerine ikilinin kavgası burada da sürdü. Seyhan D., mutfaktan eline bıçak alırken, Resül G. de belindeki tabancasını çıkarıp, rastgele ateş etmeye başladı. Seken kurşunlarla müzisyen Seyhan D. bacağından, mutfakta kasap olarak çalışan ve Denizlispor'un amigolarından olduğu öğrenilen Haydar Varan ise göğsünden ağır yaralandı. Restoranda silah sesleri üzerine büyük panik yaşanırken, müşteriler, üst katlara kaçıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen, 1 çocuk babası Haydar Varan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Bacağından yaralanan Seyhan D.'nin ise tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi.

Darbuka Çalmasını İstemiş

Soruşturmayı başlatan polis, olaydan sonra  kaçan Resül G.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Kavganın, Resül G.'nin, restorandaki müzisyenlerden Seyhan D.'ye küfrederek, darbuka çalmasını istemesi nedeniy ile çıktığı tespit edildi.

Ayrıca  kavgada yaşamını yitiren Denizlispor'un amigosu Haydar Varan'ın, yarın Ulu Camii'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Denizli Asri Mezarlığı'nda kulüp yöneticileri ve taraftarların da katılımıyla toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.