Kamyonu Yan Yatırdı, Felaketi Önledi

Kamyonu Yan Yatırdı, Felaketi Önledi

Kamyonu Yan Yatırdı, Felaketi Önledi

A+A-

Denizli’de Çal – Denizli Karayolunda seyir halindeki kamyonun freni patlayınca, şoförü diğer araçlara zarar vermemek için, kamyonu yan yatırdı. Refüje çarparak duran kamyon kazası ucuz atlatıldı.

Denizli’de bir sürücü, freni patlayan kamyonu, diğer araçlara zarar vermemesi için yan yatırdı. Büyük bir gürültü ile yan yatan kamyonun ön tekerleri araçtan koparken, arka tekerler ise ön tarafa kadar geldi. Kaza Çal - Denizli karayolu Yokuşbaşı Mahallesi yakınlarında Zıpır Rampası’nda meydana geldi.

Denizli’ye doğru seyir halindeki 09 U 3477 plakalı kum ve kil yüklü kamyonun rampadan aşağı inerken freni patladı. Sürücü olayı fark edince aracı başka araçlara zarar vermemek için yan yatırmaya karar verdi. Aracı yol kenarındaki refüje çarparak deviren sürücü, olası bir faciayı yaralı olarak atlattı.

Hızlı olduğu öğrenilen kamyonun çarpmanın etkisiyle ön tekerlekleri gövdeden koptu. Arka tekerler ise neredeyse ön tarafa doğru geldi. Kazaya ilk müdahale kazayı gören vatandaşlar tarafından yapıldı. Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.Kaynak: Pamukkale Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.