Kamyon ve Tır Garajında Sona Gelindi

Kamyon ve Tır Garajında Sona Gelindi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz bir şekilde parklanmasını engelleyecek Kamyon ve Tır Garajının işletmesi Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne devredildi.

A+A-

Kısa süre sonra hizmete sunulacak olan kamyon ve tır garajı işletmesinin devir protokolü gerçekleştirildi. Protokolde Başkan Osman Zolan, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve diğer yetkililer yer aldı.

Sokaklarda kamyon ve tır parklanmaları olmayacak

 

Başkan Osman Zolan, buranın işletmesinin sektörün içerisinde olanların önünü açma noktasında, Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Denizli Ticaret Odası ile beraber yapmak istediklerini, bundan sonra sokaklarda kamyon ve tırların park etmeyeceğini, burada şoförlerin oturma yerleri, yemek yeme alanları gibi tüm ihtiyaçlarına cevap verecek sosyal alanları da tamamladıklarını, hem kamyon ve tır şoförlerinin rahat edeceğini, hem de sokak ve caddelerde kamyon ve tır parklanmalarının olmayacağını belirtti.

“Türkiye’ye örnek olmuş bir proje”

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sunarak, Türkiye’ye örnek olmuş bir proje olduğunu, sektöre çok ciddi anlamda katkı sağlayacağına inandıklarını, bunun yanında Denizli’deki sosyal hayata da çok ciddi destek vereceğini ülkeye, Denizli’ye yakışır, çok konforlu bir yaşam alanının şehre kazandırıldığı için çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

“Denizli’de nakliyeciliğin gelişmesi adına çalışacağız”

 

Dernek Başkanı Akyol ise, tesisin yapımıyla Başkan Osman Zolan’ın Türkiye’de inanılmaz bir iş yaptığını ve uzun senelerdir böyle bir çaba içerisinde olduklarını, hiç beklemedikleri bir anda böyle bir yatırım ile karşılaştıklarını, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.