Kalite Kontrol ve Ölçme Teknikleri Eğitimi

Kalite Kontrol ve Ölçme Teknikleri Eğitimi

Eğitimler yüz yüze verilmektedir. Eğitimlerimizde uygulamalara yer verilmektedir.

A+A-

Kalite Kontrol ve Ölçme Teknikleri Eğitimi

Tarih:26-27 EYLÜL 2024

Süre: 2 gün 09.30-17.30 arası

Ücret:15.000 TL+KDV

Yer: Ziyabey caddesi 1412 sokak No:8/1 Balgat ANKARA

Eğitimci: Sami ÖZTÜRK-Makine Mühendisi-Yönetim Danışmanı

Kontenjan 15 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt için Eğitim ücretinin kurumsal hesabımıza yatırılması gerekmektedir.

KADEM LTD. ŞTİ. TC. ZİRAAT BANKASI BALGAT ŞUBESİ

IBAN:TR76 0001 0013 9503 6356 4750 01

Eğitimler yüz yüze verilmektedir. Eğitimlerimizde uygulamalara yer verilmektedir. Eğitime tüm Mühendisler, Tekniker ve Teknisyenler ile firmaların Üretim ve Kalite birimlerinde çalışanlar katılabilir. Sami ÖZTÜRK 30.000 kişiye yüz yüze eğitim vermiş uzman bir eğitimcidir. Özgeçmiş ve referanslarına web sitemizden ulaşabilirsiniz. www.kadem.com.tr

PROGRAM:

1. Kalite Nedir? Tanımlar, Kalite Kavramları 2. Kalite ile ilgili yurtiçi ve yurtdışındaki kuruluşlar 3. Kalite Maliyetleri, Yönetim Sistemleri, Diğer Yönetim Sistemleri

4. Kalite Kontrolün Kapsamı ve Önemi 5. Muayene ve Deneyler 6. Girdi-Proses-Son Kontroller 7. Numune Alma Planları, Uygun Olmayan Sonuçlar ve Uygun Olmayan Ürünün Kontrolü 8. Düzeltici Faaliyetler

9. Risk Yönetimi, Doküman ve Kayıt Kontrolü 10. Risk Yönetimi Uygulamaları 11. Kalite Kontrolünde Kullanılan İstatistik Teknikleri

12. Metroloji ve Ölçme Cihazları, Ölçme Teknikleri ve Ölçme Aletleri

13. Uzunluğun (Boyut) Ölçülmesi Kumpaslar-Mikrometreler, Kontrol aletleri (Mastarlar), Açı ölçme ve Yüzey Kontrol Aletleri, Mekanik Ölçme Cihazları , Ağırlık Ölçme Cihazları, Basınç Ölçme Aletleri, Sıcaklık Ölçme Aletleri, Elektriksel Ölçme Aletleri, Sağlık Kuruluşlarında Kalibre Edilmesi Gerekli Olan Tıbbi Cihazlar

14. Ölçme ve Kontrol 17. Ölçme ve Kontrolü etkileyen etkenler 18. Ölçüm hataları Ölçme ve Kayıt Örnek Uygulamaları 15. Teknik Resim ve Standartlar 16. Tolerans Kavramı ve Elemanları, Tolerans Kriterleri

19. Kalibrasyon, Kalibrasyon Kapsamındaki Cihazların Kullanımı ve Bakımı 20. Kalibre Edilebilirlik ve Kalibrasyon Periyodu 21. Kalibrasyon Kararı, Uzunluk Metrolojisi ve Kalibrasyon-Kalibrasyon Sertifikasının Düzenlenmesi

22. Mekanik Kalibrasyon, Ağırlık Kalibrasyonu, Basınç Ölçme Aletleri, Elektriksel Ölçme Aletleri Kalibrasyonu, Tıbbi Cihazların Kalibrasyonu ve Uygulamalar

23. Ölçüm Belirsizliği, Kalibrasyon ve Ölçüm Belirsizliği ilişkisi, Belirsizliğe etki eden faktörler, 24. Ölçüm Belirsizliği, Ölçme Sonucu ve Karar Alma, Ölçüm Belirsizliği Uygulamaları 25. Belgelendirme ve Akreditasyon(Eğitim Sonu)

NOT: Bu eğitim Türkiye’ ilk ve tek olarak sadece Sami ÖZTÜRK tarafından verilmektedir. Taklit ve benzerlerinden sakınınız.

www.kadem.com.tr

e-mail: kadem@kadem.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.