Kalite Birimi Yönetimi Kongrede Yerini Aldı

Kalite Birimi Yönetimi Kongrede Yerini Aldı

Kalite Birimi Yönetimi Kongrede Yerini Aldı

A+A-

13 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’da Sağlık Bakanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongrelerinin yedincisine  PAÜ Hastanesi Kalite Yönetim Birimi de kendilerinin yaptıkları posterle katıldılar.

“Sağlıkta Dönüşümün II. Fazında Klinik Kalite ve İnovatif Yaklaşımlar” ana temasıyla gerçekleşen kongrede, 2003 yılında hayata geçirilen sağlıkta dönüşüm projesinin II. evresini merkeze alarak, ülkemizde sağlıkta kalite ile ilgili güncel gelişmelerin, deneyimlerin ve inovatif yaklaşımların paylaşılması, sağlık profesyonelleri arasındaki iletişim ve işbirliğinin artırılması ile Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi’nin gelişimini hedeflemektedir.

Sağlık çalışanları tarafından yoğun katılım ve paylaşımın olduğu kongrede, bilimsel program, ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının, sağlık yöneticilerinin, kamu ve özel sağlık kurumları uygulayıcılarının katkıları ile gerçekleşen oturumlar, serbest bildiriler, üç ayrı zirve programı ve sağlık hizmetleri alanındaki tüm disiplinlerin yararlanabileceği kurslardan oluşmuştur.

Kalite Yönetim Biriminden Sorumlu Müdür Mehmet İncetekin kongre hakkında verdiği bilgide ; “ Bu kapsamda hastanemiz Kalite Yönetim Birimi Ekibi olarak Yatarak Sağlık Hizmeti Alan Hastalarda Sağlıkta Kalite Standartları Farkındalık Düzeyi  sözel bildirisi hazırlanmış ve poster olarak sunulmuştur. Bu çalışmada yatarak sağlık hizmeti alan hastaların sağlıkta kalite standartları farkındalık düzeylerinin saptanması amaçlanmıştır.” dedi.  

İncetekin ekip olarak VII. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine katılımlarından dolayı mutlu olduklarını ve bu tür etkinliklere katılmaya devam edeceklerini de belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.