Kale'ye Çok Yakışacak

Kale'ye Çok Yakışacak

Başkan Osman Zolan, Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerinin müjdesini verdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesi ile Özlüce ve Alanyurt mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı devralınmış olan Kale Meslek Yüksekokulu binasında da incelemelerde bulunan Başkan Osman Zolan'a ziyaretinde Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Yılmaz Baylavlı ve beraberindekiler de eşlik ettiler.


 

Kale’ye yeni bir üniversite binası kazandırmak için söz verdiklerini ifade eden  Başkan Osman Zolan, kaba inşaat durumunda devralmış oldukları inşaatın yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Zolan, bir aksiliğin olmaması durumunda 15 Eylül’de bu binanın tamamlamış ve eğitime alınmış olacağını, şu anda yoğun bir çalışmanın olduğunu, Kale’nin arzu ettiği bir yapı olduğunu, Kale’ye ve üniversitemize yakışan bir binanın olacağını dile getirdi.

 

"Kalemize bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

 

Başkan Zolan, gençlerin burada eğitim alacaklarını ve almış oldukları bu eğitim ile ülkeye  ve Kale’ye pek çok güzel hizmetler yapacaklarını, mutlu olduklarını, Kale’ye bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını, eser tamamlandığı zaman, Kale’de öğrenci sayısının artacağını, Kale’nin güzelliklerine güzellik katacak bir yapının olacağını söyledi.

 

“Kale’nin istekleri bizim başımızın tacıdır”

 

Başkan Osman Zolan, bu yapının Kale’ye hayırlı olmasını, Kale halkının isteklerinin kendilerinin başlarının tacı olduğunu, onların istediğini kendilerinin de  kolları sıvadığını,  kendilerinin üzerlerine düşen vazifeyi, vermiş oldukları sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Başkan Zolan’a teşekkür

 

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, çalışmalarından ötürü Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini iletti. Sağınç, Kale Meslek Yüksekokulu’nun fiziki koşullarının yetersiz geldiğini, Kale halkının ve üniversite öğrencilerinin bu durumdan muzdarip olduklarını, bu bina ile daha iyi, nezih bir ortamda eğitim, öğretimlerini sürdüreceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.