Kale Esnafı MYO İçin Toplandı

Kale Esnafı MYO İçin Toplandı

Kale Esnafı MYO İçin Toplandı

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu yönetimi ile ilçe esnaf ve sivil toplum temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, okulun ilçeye katkısı, öğrencilerin istekleri ve sorunların giderilmesi konuları masaya yatırıldı.

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen toplantıya Okul Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Tamer Baran ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet Kızıloğlu, Kale Sosyal ve Kültürel Etkinlik Topluluğu Başkanı Merve Mavi, ilçe esnaf ve sivil toplum temsilcilerinden Muhip Temiz, Ahmet Ceray, Bilal Güngören ve Halil Saygın katıldı.

Okul hakkında katılımcılara bilgi veren Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, okulun ilçeye katkısının yanısıra öğrenciler için yapılacak çalışmalar, eksiklerin ve sorunların giderilebilmesi için bir araya geldiklerini söyledi.

Kale Sosyal ve Kültürel Etkinlik Topluluğu Başkanı Merve Mavi ise öğrencilerin ilçede sosyal, kültürel ve sportif anlamda istek ve önerilerini dile getirdi.

Kale ilçesi esnaf ve sivil toplum temsilcileri ise istek ve önerileri dikkatle dinlediklerini, bu yönde zaman kaybetmeden gerekli adımları atmak için çalışmaya başlayacaklarını söylediler.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.