Kale’den Kahreden Haber!

Kale’den Kahreden Haber!

Denizli, Kale İlçesinden gelen kaza haberi ile sarsıldı. 1 kişinin can verdiği kazanın detayları haberimizde.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli ilinin Kale ilçesinde bir otomobilin çarpmış olduğu esnaf  yaşamını yitirdi. 3 kişi de yaralandı.

 

Kale ilçesinden gelen kaza haberi herkesi çok üzdü. Edinilen bilgilere göre İbrahim Yareno’nun kullanmş olduğu 20 K 4027 plakalı araç, Uluçam Mahallesi’ne geldiğinde kaldırıma çıkıp dükkanının önünde oturmakta olan Sabahattin Barçın'a hızlı bir şekilde çarptı.

 

Kaza sonrasında çevredeki esnaftan yardıma koşanlar oldu. Ayrıca hemen sağlık ekiplerine haber edildi. Haberi alan sağlık ekipleri hızlı bir şekilde kaza yerine intikal ettiler. Sağlık ekiplerinin burada yaptıkları incelemede aracın çarpmış olduğu Sabahattin Barçın'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kazayı yaralı olarak atlantan 3 kişi ise yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye sevk edildi.

Adli Tıp Morguna Gönderildi

Sabahattin Barçın'ın cansı bedeni de Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yapmış olduğu incelemesinden sonra otopsinin yapılması için adli tıp morguna gönderildi. Esnaf arkadaşlarının bir anda can vermesi ile herkes yıkıldı. Barçın’ın ailesi de yasa boğuldu.

 

Yaralıların, Kale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı da alınan bilgiler arasında.

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.