Kale’de Motosiklet Şarampole Uçtu

Kale’de Motosiklet Şarampole Uçtu

Denizli ilinin Kale ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi feci şekilde can verdi. İşte korkunç kazanın ayrıntıları…

A+A-

Denizli ilinin Kale ilçesinde şarampole devrilmiş olan motosikleti kasksız bir şekilde süren  65 yaşındaki Süleyman Sipal yaşamını yitirdi.

Kontrolünü Kaybetti

Feci kazanın, bugün saat 14.00 sularında, Özlüce Mahallesi'nde meydana geldiği ifade edildi. Alınan bilgilere göre Süleyman Sipal tarafından kullanılan ve plakasız olduğu öğrenilen motosiklet ile seyir halinde iken, direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkmış olan motosiklet, yoldan da çıkıp şarampole doğru uçtu ve devrildi.

Kaskı Yokmuş

Kask takmadığı öğrenilen sürücü Süleyman Sipal, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazayı görenlerin yaptıkları ilk müdahaleden sonra hemen acil servis ekipleri ve polis, olay yerine çağrıldı. İhbar edilmesi ile hemen olay yerine gelen sağlık ekipleri yapmış oldukları inceleme sonucunda 65 yaşındaki Süleyman Sipal’in kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirlediler. Daha sonra Sipal'in cansız bedeni otopsi yapılması için Kale Devlet Hastanesi morguna sevk edildi.

Jandarma ekiplerinin, kaza ile alakalı soruşturma başlattıkları da alınan bilgiler arasında. Kazayı öğrenen Sipal’in ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.