Kale'de Can Pazarı

Kale'de Can Pazarı

Denizli’ye bağlı Kale ilçesinde gerçekleşmiş olan trafik kazasında biri çocuk olmak üzere 3 kişinin yaralandığı ifade edildi. 

A+A-

Alınan bilgilere göre kaza Denizli'nin Kale ilçesi Altınova Mahallesi’nde meydana geldi.  Osman Ç.’nin sürdüğü 09 E 7727 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı. Kontrolden çıkmış olan araç takla atıp şarampole yuvarlandı.  Kaza sonucunda, sürücü Osman Ç., eşi Necla Ç. ve 5 yaşındaki çocukları A.U.Ç araçta sıkıştılar. Kazayı gören vatandaşlar durumu acil bir şekilde sağlık ekiplerine haber ettiler. Haberin alınması ile olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Araçta Sıkıştılar

Otomobilde çalışma yapan itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan aileyi kurtarıp sağlık ekiplerine teslim ettiler. Burada sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.  Kazada otomobilde ağır hasar meydana geldiği ve polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığını öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.