Kaldığı Yerden Devam

Kaldığı Yerden Devam

Merkezefendi Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlattığı ‘Haydi Gençler İstanbul’a’ projesi bu yılda devam ediyor. 16 Mart Perşembe günü yola çıkacak olan ilk kafileyi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğl

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan ‘Haydi Gençler İstanbul’a’ projesinin bu yıl 3.’sü düzenleniyor.  İlçe sınırları içerisinde bulunan lise son sınıf öğrencilerinin üniversite tercihi yapmadan önce ufuklarını genişletmeyi amaçlayan projede, öğrenciler hem bilgileniyor hem eğleniyor. İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin oluşan ilk kafile 6 otobüs ve 260 öğrenci ile 16 Mart Perşembe akşamı yola çıkıyor. Bu kapsamda sabah İstanbul’a ulaşan öğrenciler, öncelikle misafir oldukları bir üniversitede sabah kahvaltısı yapıp ardından o üniversiteyi gezerek detaylı bilgi alacaklar. Daha sonra Zeytinburnu’nda bulunan Panorama 1453 Müzesi ve Merkezefendi Hazretleri’nin Türbesi’ni ziyaret eden öğrenciler, buradan Vialand’a geçiyor.

Avrupa’daki 800 tema park arasından ikinci defa en iyi 10 tema park arasına giren Vialand’da öğrenciler doyasıya eğleniyor. Öğle yemeklerini de burada yiyen öğrenciler akşama kadar burada vakit geçiriyor.

Öğrenciler günün kapanışını ise boğazda yapıyor. Eminönü’nden tekneyle boğaza açılan öğrenciler burada güzel bir yemek yiyor. Daha sonra ise Denizli’ye dönüş için tekrar yola çıkıyorlar.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU, “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak bu yılda gençlerimizi İstanbul’a uğurluyoruz. Gençlerimizin geleceğine İstanbul gezimizle katkı sağlamak istiyoruz. Bu yıl bir kez daha öğrencilerimiz İstanbul’u gezecek. Orada kendi vizyonlarına katkı sağlayacak birçok yeri ziyaret edecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.