Kahreden Haber Bugün Alındı

Kahreden Haber Bugün Alındı

Acıpayam İlçesi'nde balkondan açılmış olan ateş sonucunda ağır bir şekilde yaralanan Doğan Akıncı’nın hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi.

A+A-

Tüfekle saldırma olayı, dün Acıpayam İlçesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, akşam sularında Ü.K.’nin kullandığı araç ile Doğan Akıncı, Yukarı Mahalle, Çatalçeşme Mevkinde olan ikametlerine geldi. Ama D.A. evinin anahtarını iş yerinde unuttuğunun farkına vardı.

 

İkili hemen aynı araç ile iş yerine doğru harekete geçtiler. Yolda daha evvel Ü.K. ile aralarında sorun olan H.Ç.'nin evinin önünden geçtiler. Evinin önünden geçmekte olan husumetlisini gören H.Ç. evinin balkonundan ÜK.'nin aracına pompalı tüfekle birkaç el ateş etti.

 

Açılmış olan ateş sonucunda yolcu bölümünde oturan D.A. ile sürücü Ü.K.’nin yaralandığı ifade edildi. Silah seslerini işiten ve yaralıların farkına varan çevre sakinleri hemen vatandaşlara yardım koştular ve  bu sırada acil bir şekilde sağlık birimlerine haber ettiler. Olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede D.A.'nın ağır yaralandığını gördüler ve hemen yaralıyı Denizli'ye sevk ettiler. Ü.K. ise Acıpayam Devlet

Hastanesine götürüldü.

 

ACI HABER ALINDI

 

Saldırı sonrasında ağır bir şekilde yaralanan ve Denizli'ye gönderilen Doğan Akıncı'dan üzücü haber alında ve Doğan Akıncı’nın hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadığını ve son nefesini verdiği ifade edildi.

 

Saldırıyı yapan H.Ç.'nin ise gözaltı süresinin uzatıldığı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.