Kadınlar Günün de İYİ Parti Pamukkale

Kadınlar Günün de İYİ Parti Pamukkale

Kadınlar Günün de İYİ Parti Pamukkale

A+A-

İYİ Parti Kadınlar gününde her yeri adım adım gezdi.

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Başkanı Av.Adem Süpçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında,ulaşabilecekleri en çok kadına ulaşmak amacıyla az zamanda çok iş düsturuyla her yere ulaşmaya çalıştı.

Düzenledikleri program gereği,Pazarda çalışan üreten ve ürettiğini maddiyata çeviren çiftçi kadına,gecesini gündüzüne katan ailesine ekonomik yönden katkı sağlamayı görev edinen tekstilin silasız savaşçıları olan tekstil sektöründe çalışan kadına,özel sektörde bende varım diyen esnaf kadına ulaşarak,tek tek konuşup sorunlarını dinlediler.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp konuştukları kadınlara,rastladıkları eşlerine götürmelerini istedikleri erkeklere hediyeler veren Pamukkale İlçe Teşkilatı yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Adem Süpçin;''Bizleri çok iyi ve samimiyetle karşıladılar,bizlerden beklentileri çok.Bizler bu beklentilere ve sorunlara duyarsız kalmayacağız. Her zaman yanlarında olup onlarla birlikte yürüyeceğiz.'' dediler.

Aldıkları olumlu tepkilere ve vatandaşın özelliklede kadın vatandaşların kendilerine samimi sıcak ve tek çare görerek yaklaşımlarından dolayı teşekkür ettiler. Denizli'de ki kadınlar ve onların aracılığyla tüm kadınların Kadınlar Gününü kutladıklarını belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.