Kadınlar Cankurtaran’da Stres Attı

Kadınlar Cankurtaran’da Stres Attı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Cankurtaran Yaz Kampı’nda kadınları bir araya getirdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nce hayata geçirilmiş olan Benim Mahallem projesi çerçevesinde mahalle meclisi, kurulmuş olan 20 mahalleden hemen hemen bin kadın Cankurtaran Yaz Kampı’nda yapılan etkinlikte buluştu.

 

Kadınların tüm alanlarda kendilerini geliştirmeleri ve yaşam kalitelerini artırmaya yönelik değişik etkinlikler yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi yapmış olduğu kamp etkinliğiyle değişik mahallelerde ikamet eden kadınları buluşturdu. Benim Mahallem projesi çerçevesinde mahalle meclisleri kurulmuş olan 20 mahallede hemen hemen bin kadın bu sene ilk defa yapılan Cankurtaran Yaz Kampı’nda buluştular. Kamp çerçevesinde kadınlara değerler eğitimi, DESKİ birimlerince su tasarrufu ve AFAD tarafından deprem ile alakalı  bilgilendirme yapıldı. Seminerlerin yanında serbest zamanda sohbet ederek eğlenme olanağı bulan kadınlar birbirleriyle de tanışma fırsatını buldular.

 

20 mahalleden 1000 kadın kampa katıldı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, ‘Benim Mahallem’ projesinin başlamış olduğu günden beri  pek çok etkinlik düzenlendiğini, bilhassa bu projenin devam etmesinde emeği geçen kadınlarla çok sık buluştuklarını,  bu kapsamda yaz ayı etkinlikleri çerçevesinde kadınları Cankurtaran Yaz Kampı etkinliklerine dahil edip buluşturduklarını, Temmuz ayı ile başlayan kamp çerçevesinde bugüne dek 20 mahalleden ortalama bin kadını ağırladıklarını, Mahalle meclislerinin daha da güçlenip devam etmesine katkı sağlamış olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzre tüm muhtarlara, kadınlara ve kadın meclisine teşekkür ettiğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.