Kadın Meclisi’nden Çok Değerli Bir Etkinlik

Kadın Meclisi’nden Çok Değerli Bir Etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ortaklığında, Alzheimer Haftası çerçevesinde farkındalık programı organize edildi.

A+A-

Alzheimer Haftası çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Denizli Alzheimer Derneği’nce Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda program organize edildi. Alzheimer hastalığına yönelik farkındalık meydana getirmek amacı ile yapılmış olan programa Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın ve diğer davetliler ile katılımda bulundular. Kadın Meclisi Başkanı Özen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi olarak toplumsal problemlere dokunmak amacı ile çaba sarf ettiklerini bu çerçevede tüm sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışma içinde olduklarını ifade etti.

 

"Unutsalar da Unutulmayacaklar"

 

Alzheimer Derneği Denizli Şubesi'nin şehirde farklı çalışmalar yaptığını dile getiren Şube Başkanı Eryılmaz ise, Alzheimer hastalarına ve yakınlarına her daim destek olduklarını dile getirdi. Konuşmalardan sonra programda Alzheimer Derneği Tiyatro Topluluğu tarafından sergilenen " Unutsalar da Unutulmayacaklar " isimli tiyatro oyunu ve ritim grubunun gösterisi sahnelendi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.