Kaçakçılara Büyük Darbe!

Kaçakçılara Büyük Darbe!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde “Akaryakıt Kaçakçılığı” yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yakalama çalışması yapıldı.

A+A-

Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde ilimiz Sarayköy ilçesi istikametine seyir halindeki bir araçta kaçak akaryakıt bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Bahse konu araç durduruldu. Aracın kasasında ve yakıt deposunda arama yapıldı. Yapılan aramada toplam (11.050) litre kaçak akaryakıt bulunarak el konuldu. Özellikle eski model kamyon, otobüslerde yakıt olarak kullanılan kaçak akaryakıt yakalaması ile ülke ekonomisine verdiği zarar kadar insan ve çevre sağlığına da verdiği zararın, olumsuz etkilerinin önüne geçildi.

Ayrıca ilimizde faaliyet gösteren tütün ve tütün mamülleri satışı yapan 3 ayrı iş yeri, 1 ikamet ve 1 araçta arama yapıldı. Aramalar sonucunda çok sayıda kaçak sigara, dolma sigara, elektronik sigara likiti, elektronik sigara atomizeri, elektronik sigara bataryası ile yaklaşık 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.