Ju Jitsu Hakemlik Sertifikalarını Aldılar

Ju Jitsu Hakemlik Sertifikalarını Aldılar

Ju Jitsu Türkiye Federasyonu Denizli İl Temsilcisi Hasan Gevrekoğlu, ju jitsu için organize ettikleri seminer ile 32 kişiye antrenörlük ve hakemlik sertifikası verdiklerini belirtti.

A+A-

Gevrekoğlu, tüm yaşlardan insanın yapabildiği dövüş ve savunma sporu olan ju jitsu'nun yeni geliştiğini, bu spor dalında Denizli'de de çalışmaların yürütüldüğünü dile getirdi.

Denizli’yi 3 Sporcu Temsil Etti

Fethiye'de ağustos ayında yapılmış olan Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası'na Denizli'den 3 sporcu ile katıldıklarını, sporcularından bir tanesinin 2 dalda Türkiye şampiyonu olduğunu, diğer ikisinin de Türkiye 2.liği elde ettiğini söyleyen Gevrekoğlu, "Ben aynı zamanda bir polis memuruyum ve ju jitsu tekniklerini kullanıyorum. Ju jitsu'nun temel teknikleri, zanlıları taşırken kendimizi korumada çok kullandığımız tekniklerdir. Denizli'de şu anda 25-30 kişi civarında bu sporu yapan arkadaşlarımız var. Bu spor gelişmeye ve daha iyi yerlere gelmeye aday bir spor. Federasyonumuzun eğitim faaliyetleri kapsamında Denizli'de 'Antrenörlük ve hakemlik seviye belirleme denklik ve terfi semineri' düzenledik. Seminerin bitiminde yapılan sınav sonunda başarılı olan 32 sporcuya siyah kuşaktan, antrenörlük ve hakemlik diplomaları verildi. Burada yetişen arkadaşlarımızla bu işin daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Gevrekoğlu, Ju Jitsu Türkiye Federasyonu Başkanı Hulusi Elmas'a ve kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

DENİZLİ (AA)

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.