Jandarma’dan Honaz’da Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma’dan Honaz’da Uyuşturucu Operasyonu

Denizli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Honaz ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonu hakkında bir bilgilendirme mesajı paylaşıldı.

A+A-

Bir taraftan Denizli emniyet Müdürlüğü ekipleri diğer yandan da Denizli İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından yapılan operasyonlar ile Denizli’de uyuşturucu ve kaçakçılık yapanlara ağır darbeler vurulmaya devam ediliyor. Gece gündüz demeden vatandaşın sağlığı ve güvenliği için çalışan ekipler operasyonlarına aralıksız devam ediyorlar. Son operasyon haberi Denizli İl Jandarma Komutanlığı’ndan geldi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı personeli, 15 ağustos 2018 gününde Honaz İlçesi’ne bağlı olan Aydınlar mahallesinde uyuşturucu operasyonu yapıldı.

Hasat Yapmış

Uyuşturucu imal ettiği ve ticaretini yaptığı yönünde bilgi alınmış olan şüpheliyi takip eden jandarma, şüphelinin ormanlık alan içinde kenevir bitkilerinin hasatını yapıp kurumaya bıraktığının tespitini yaptı.

Suçüstü Yakalandı

Olay yerinde önlemler almış olan jandarma ekipleri, 15.08.2018 tarihinde ( 102.000 ) gram kubar esrar maddesini çuvallar içinde kamyonetine yüklediği sırada zanlıyı suçüstü yakaladı.

 

Ele geçirilmiş olan uyuşturucu ve malzemelere el konulup, ( 1 ) zanlı çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.