İyilikler Tırı Yeni Durağında

İyilikler Tırı Yeni Durağında

LÖSEV,  “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir tarafında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar için ulaşmayı sürdürüyor.

A+A-

İYİLİKLER TIRI İZMİR’DE

Bu kapsamda 21 Nisan 2018 Cumartesi İzmirli aileler ile bir araya gelen LÖSEV İYİLİKLER TIRI hasta ailelerine yardımları yine yerinde erişti.

 

Kayıtlı tüm hasta ve ailelere yapılan kuru gıda, et ve et ürünleri, giysi, temizlik malzemeleri, oyuncak gibi birçok farklı desteğin yer aldığı LÖSEV Tır Etkinliği ile Anadolu yollarında, en uzak şehirlerden en uzak köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı projede bir sonraki durak İzmir ili oldu.

 

İHTİYACI OLAN ALDI

Bu sene 23 Nisan kutlamaları ile de renklenen İYİLİKLER TIRI’nda LÖSEV İzmir İrtibat Ofisi yetkililerince katılımcılar için değişik sürprizler de hazırlandı. Adeta bir festival havasında yapılan etkinlik süresince gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardım LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bir şekilde bulundu.  Aileler, yardımlar içinden ihtiyaçlarına göre olanları gönüllerince seçtiler ve keyifli bir günü de bu şekilde geride bıraktılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.