İyi Partili Gençlerden Anlamlı Video

İyi Partili Gençlerden Anlamlı Video

Denizli İYİ Parti Gençlik Kolları, 25 Kasım Uluslararası Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü çerçevesinde hazırlamış oldukları videoyla kadına karşı uygulanan şiddete tepki gösterdi.

A+A-

Denizli İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Tamer Akçam’ın liderliğindeki gençlik kolları tarafından hazırlanmış olan videoda şiddet gören değişik kadınları temsilen yönetim kurulu üyeleri rol aldı. Videonun arka fonunda kadınların şiddet gören taraflarını temsilen yıkık bir bina, diğer taraflarını temsilen ise yemyeşil bir alan kullanıldı.

Kötüler Şiddet Gösterir

“Kadınlara ancak kötüleriniz/ iyi olmayanlarınız şiddet gösterir.” cümlesiyle paylaşılmış olan video  ile alakalı konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam,  ülkenin gün gibi ortada olan bir karanlık yüzünün de; kadına yönelik şiddetin olduğunu, Türkiye’de resmi rakamlara göre 2002’de kadın cinayeti sayısı 66 ilen, 2017 de bu rakamın 409’a çıktığını, bunların sadece rakam olmayıp yitip giden canlar olduğunu, uygulanmış olan yanlış politikaların, kadını hiçe sayan söylemlerin, ekonomik ve eğitim alanındaki büyük yanlışların bedelinin kadınlara ödetildiğini, ama kimsenin bunun kader olduğuna inanmasını beklememesini, bu kötü gidişe “dur” diyen “iyi” insanların her daim var olacağını dile getirdi.

Kadınların her zaman başlarının tacı olduğunu belirten Akçam, ülkenin ve dünyanın geleceğini birlikte aydınlatacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.