İYİ Parti Standında Sürpriz

İYİ Parti Standında Sürpriz

Dün İYİ Partililer ile Ak Partili gençler arasında gerilim yaşanan Çınar’da bugün İyi Partililerden kıraathane sürprizi vardı.

A+A-

Çınar’da Büyükşehir Belediyesi Önünde partiler yine stantlarını kurdular. Dün İyi Parti ve Ak Parti arasında meydana gelen gerilimin ardından bugün ortalık sakindi. İyi Parti standında bir de sürpriz vardı.

Çay Ve Kek İkramı

İYİ Parti teşkilatı bugün stantlarının olduğu yere seyyar kıraathane kurdular. Kıraathanede çay ve kek servisinde bulunan partililer tavla oynayarak eğlenceli dakikalar yaşadılar. Seyyar kıraathaneye ilgi büyüktü.


Gerginlikten uzak, güzel bir seçim ortamı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, seyyar kıraathane ile ortamı yumuşattıklarını, seçimin 2 gün sonra biteceğini ama insanların yine birbirinin yüzüne bakacağını, kalplerin kırılmaması gerektiğini, bu seçim sonrasında elde edecekleri iktidarla beraber Türkiye’nin huzurla beraber rahatlayacağını ve İYİlerin Türkiye’ye İYİ geleceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.