İYİ Parti Pamukkale Tüm Kadro Kongreye...

İYİ Parti Pamukkale Tüm Kadro Kongreye...

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Gümbür Gümbür...

A+A-

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı 1.olağan Kongresinin Hazırlığında

Denizli İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı kongreden önceki son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim kurulu toplantısı İlçe Teşkilat Başkanı Av. Adem Süpçin Başkanlığında ve tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında gündem konusu 04.02.2018 Pazar günü gercekleştirecek olan 1.olağan kongrenin hazırlıkları ve kongrenin yapılmasıydı.

Av. Adem süpçin toplantıda ‘’Kongrenin hazırlıklarının hızla tamamlandığını,Tüm Yönetim Kurulu ve üyelerimizle birlikte güzel bir kongre süreci geçireceğimizi umut ediyorum.Kongreden sonra ise tüm hızımızla çalışmalara devam ederek üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getireceğiz.Pamukkale İlçesi Bizlerle ‘’İYİ’’ olacak ve hep iyiye gidecek. Rutin aralıklarla gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımızda,yönetim kurulu üyelerimizin göstermiş olduğu ilgi ve katılımın çoğunluğu bizleri daha güçlü kılmakta. Yapacağımız bütün faaliyetlerİ hızla organize olarak en iyi şekilde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.’’ dedi.

Başkan Adem Süpçin’in konuşmasının ardından Yönetim Kurlunda oluşturulmuş olan Komisyonların başkanları söz alarak yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu üyeleri ile değerlendirme yapıldıktan sonra toplantı Kongrenin Pamukkale İlçesine hayırlar getirmesi temennisi ile sona erdi.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.