İYİ Parti Pamukkale Mahalle Teşkilatlarını Topladı

İYİ Parti Pamukkale Mahalle Teşkilatlarını Topladı

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, Mahalle teşkilatlarını Pamukkale’de akşam yemeğinde ağırladı. Başkan Adem Süpçin’in ve aday adaylarının da katıldığı gecede, siyaset projeler ve seçime konuşuldu.

A+A-

Cumartesi akşamı Pamukkale Manzara Restaurant’ta Mahalle teşkilatları ve başkanlarıyla birlikte bir çok vatandaşında katıldığı yemekte, coşkulu anların yaşanmasına sebep olan aday adaylarında tanıtımı yapıldı.

Gecede Başkan Adem Süpçin ve aday adaylarının kısa konuşmaları yer aldı. Partililerin ve mahalle teşkilatında yer alanların tanışıp kaynaşması hedeflenen yemekte, Av. Adem Süpçin aday adaylarını tanıtırken, bölgenin sorunlarından, ve Pamukkale’nin bölgeye hiçbir katkısının olmadığını vurgularken, Meclise göndermek için çalıştıkları aday adaylarından, kazandıktan sonra önceliklerinin Denizli ve Pamukkale olmasını isteyerek, adaylardan Pamukkale’nin Pamukkale halkına geri verilmesi için çalışacaklarına dair söz istedi. Aday adaylarının hepsi birlikte Pamukkale’nin Pamukkale halkının olması yolunda çalışacaklarına dair söz verdiler. Aday adaylarının da kısaca konuşmaları için sözü onlara veren Başkan Süpçin konuşmasının sonun da teşkilatında bulunan yol arkadaşlarına seslendi.

Başkan Süpçin, Mahalle teşkilatlarındaki ve Gençlik teşkilatında bulunanlara da sahalarda çok çalışmalarını, seçim zamanında sandıklara sahip çıkmalarını,herkesin üzerine düşen görevi tam anlamıyla yerine getirmesi gerektiğini vurgulayarak,bu güne kadar yapılan çalışmalarda katkısı olan herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların bitiminden sonra Parti müzikleri ve yöresel müzikler eşliğinde eğlenen misafirler,son olarak hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi noktaladılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.