İYİ Parti Millet İttifakını Bitirdi

İYİ Parti Millet İttifakını Bitirdi

İYİ Parti'de 24 Haziran seçimlerinden sonra ilk Başkanlık Divanı toplantısı yapıldı. Divandan sonra basın açıklamasında bulunan İYİ Parti İzmir Milletvekili Çıray, Millet İttifakı'na gerek kalmadığını ifade etti.

A+A-

İYİ Parti Başkanlık Divanı 24 Haziran seçimlerinden sonra ilk defa toplandı. Genel Başkan Meral Akşener önderliğindeki toplantı genel merkez binasında yapıldı. Divan toplantısından sonra İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray gazetecilere açıklamalar yaptı.

24 Haziran seçimlerinden sonra artık Millet İttifakı'na gerek kalmadığını dile getiren Aytun Çıray, ittifakın seçim hilelerini aşmak için kurulduğunu dile getirdi. Çıray, toplantıda seçim neticelerinin değerlendirildiğini ifade etti ve son çıkarılan KHK'ların da dikkatli bir şekilde takip edileceğini vurguladı. Divanda üstünde durulan bir diğer konunun da arka arkaya yapılan zamlar olduğunu kaydeden Çıray, 24 Haziran sonrası için uyutulan zamlar, vatandaşın sırtındaki yükü daha da ağırlaştırdığını belirtti.

Takip Edeceğiz

Aytun Çıray, İYİ Parti Başkanlık Divanı’nın bugün yapmış olduğu toplantıda, 24 Haziran seçim sonuçlarının değerlendirildiğini, neticelerin Türkiye ve millet için hayırlara vesile olması temennisi ettiğini, İYİ Parti’nin Türkiye’nin yeni siyasi tablosunu ve bu tabloyla girmiş olduğu süreci dikkatli bir şekilde izleyeceğini, milletin kendisine verdiği görevi eksiksiz bir şekilde yerine getireceğini söyledi.

Çıray, Millet İttifakı'nın seçim hilelerini aşmak için kurulmuş olduğunu dile getirdi ve seçimlerin tamamlanmasıyla beraber bu ittifaka gerek kalmadığını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.