İYİ Parti İl Başkanı’ndan Liste Açıklaması

İYİ Parti İl Başkanı’ndan Liste Açıklaması

İYİ Parti Denizli’nin 24 Haziran için milletvekili adayları belli oldu. Konu ile alakalı İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün görüşlerini açıkladı.

A+A-

Açıklanan liste hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün, genç ve dinamik bir kadro ile listeleri hazırladıklarını, bu listelerin Denizli'nin 19 ilçesini kucaklayan bir liste olduğunu dile getirdi.

Hasan Akgün açıklamasına şöyle devam etti:

“İYİ Parti Genel Merkezimizin teveccüh göstermiş olduğu ve bizim de arzu ettiğimiz bir liste yaptık. Partiler arasında şu ana kadar Denizli'de açıklanan en güzel liste İYİ Partiye ait. Liste açıklandıktan sonra çok güzel tepkiler aldık. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hepsi bize ayrı ayrı güç kattılar.”



Her Şey Asıl Şimdi Başlıyor

Adaylıkları netleşen Yasin Öztürk, Şule Türkarslan ve Nafiz Öz ile günün anısına fotoğraf çektiren Başkan Hasan Akgün, bugünün güneşin doğuşunun ilk anları olduğunu ifade ederek. “ Aday olan arkadaşları tebrik ederim . Vatana Millete hayırlı olsun. Adaylarımızla ve aday olamayan arkadaşlarımızla işimiz asıl şimdi başlıyor. Çok çalışacağız ve gece gündüz demeden Türkiye İYİ olacak parolası ile koşturacağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün çok önemli bir dava için yola çıktıklarını vurguladı ve “ tüm teşkilatlar olarak halkın yanında olacağız ve tek tek her şeyi anlatacağız. Çıkılan yollardaki engelleri bir bir aştık şimdi hedef 24 Haziran ve hedef Türkiye’nin çok daha iyi koşullara gelmesi. Allah yardımcımız olsun.” Sözleri ile konuşmasını tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.