İYİ Parti Gümbür Gümbür Geliyor

İYİ Parti Gümbür Gümbür Geliyor

İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul tarafından “erken seçim” ile alakalı bir açıklama yapıldı.

A+A-

Açıklamaya, kıymetli Buldanlı Hemşehrilerim diyerek başlayan Başkan Tuğrul, hükümetin küçük ortağının teklifi ve büyük ortağının onayı ile 24.06.2018 Pazar günü yapılacağı ifade edilen bir baskın seçim kararı alındığını ifade etti.

 

Alınan bu seçim kararının ülkenin bekası için değil Akp ve Mhp’nin bekası için alındığını  belirten Tuğrul, bunun sebebinin her geçen gün büyüyen ve gümbür gümbür gelen bir İYİ Parti gerçeği olduğunu, bir taraftan halk hareketine dönüşen cesurlar hareketi, bir taraftan her türlü kararı tek başına alabilen tek parti hükümetinin önleyemediği ekonomik çöküşün bir heyelan gibi ülkenin  üstüne gelmesinin bu kararın alınmasındaki en büyük etken olduğunu söyledi.

İktidarın isteyip de yapamadığı hiçbir şey olmadığını ve hedef tek başına iktidar ise 16 yıldır tek başınıza iktidar olduklarını belirten Tuğrul, eğer beka sorunu ve ekonomik çöküntü var ise bu ülkeyi 16 senedir şimdiki iktidarın yönettiğini dile getirdi ve daha ne istiyorsunuz, diye sordu.

Derdiniz İYİ Parti ama başaramayacaksınız.

İYİ Parti’nin bir halk hareketi, cesurlar hareketi ve bir dip dalga! Olduğunu, İYİ Parti’nin bu seçimlere katılacağını, İYİ Partiyi iktidar, Meral AKŞENER’i Cumhurbaşkanı yapacaklarını vurgulayan Başakn Tuğrul, bu  gücü kendilerinde, bu inancı ise Türk Milletinde gördüklerini ifade etti.

Kanunun çok açık ve İYİ Parti’nin seçimlere katılmasına kanuni olarak hiçbir engel olmadığını belirten Tuğrul, kanunun seçimlerden 6 ay evvel 41 şehirde ve 3/1 sayısında il ve ilçe teşkilatların tamamlayan ve büyük kurultayını yapan siyasi partilerin seçimlere katılacağını söylediğini özellikle vurguladı.

 

İYİ Parti’nin 10.12.2017 tarihine kadar istenilen sayıların çok üstünde teşkilatlanıp büyük olağan kurultayını yapmış bir siyasi parti olarak 10.06.2018 tarihinden sonra yapılacak her seçime katılma hakkına sahip olduğunun altını çizen Başkan Tuğrul, buna rağmen İYİ Parti’nin kanun dışı eylemler ile seçime girmesinin engellenmeye çalışıldığını ama bu konuda da her türlü önlemlerin alınmış olup, B, C planlarının hazır olduğunu ifade etti ve her halükarda 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’nin olacağını ve ülkenin miladı olan bu seçime katılacaklarını, bunda kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

BAYRAMLIKLARIMIZI GİYDİK

Kendilerinin Buldan teşkilatı olarak bu seçimlere hazır olduklarını ve kuruldukları günden bu yana tüm teşkilatlanmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Tuğrul, Bulda’nın cesur yürekleri ile beraber bayramlıklarını giydiklerini, Allah’ın izni ile 25 Haziran’da hep birlikte bayram sofrasına oturmaya hazırlandıklarını kaydetti.

BİZ HAZIRIZ

25 Hazirandan sonra artık mazeret üreten değil çözüm üreten; ayrıştıran değil birleştiren; kandırılan değil ülke menfaatini gözeten İYİ’lerin geldiğini belirten Tuğrul, Buldanlılara seslendi ve onların da bayramlıklarını giyip 25 Haziran’daki bayram sofrasına beraberce oturma isteğini iletti.

Başkan Tuğrul sözlerine şu ifadeler ile son verdi: Siz Buldanlı Hemşehrilerimize Meral Ablamızın selamını iletiyor son nefesimize kadar Buldanımızın ve ülkemizin geleceği için çalışacağımızın sözünü veriyorum.

Hepiniz Allah’a emanet olun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.