İYİ Parti GİK Üyeleri Anıtkabir'den Başladı

İYİ Parti GİK Üyeleri Anıtkabir'den Başladı

İYİ Parti Genel İdare Kurulu’na seçilen üyeler Anıtkabir’i ziyaret ettiler. Denizli ilinden kurula giren isim Veli Çıtışlı’da diğer kurul üyeleri ile beraber Anıtkabir’e gidip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mezarını ziyarette bulunan isimler arasındaydı.

A+A-

25 Ekim tarihinde Meral Akşener liderliğinde kurulan ve geçen haftalarda 1. Olağanüstü kongresini yapan İYİ Parti’de Denizli ilinden Genel İdare Kuruluna giren iki isimden birisi olan Veli Çıtışlı kurul üyeleri ile beraber Anıtkabir’i ziyaret etti.

“İYİLİK HAREKETİNİN CESUR İNSANLARINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Genel İdare Kuruluna seçildiği için mutlu olduğunu dile getiren İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi Veli Çıtışlı, iyilik hareketinin çoban ateşinin yandığı Denizli ilinden Genel İdare Kuruluna seçilmesinin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ve bu konuda kendilerini destekleyen iyilik hareketinin cesur insanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunduğunu dile getirdi.

TÜM YURTTA İYİLİK BOY GÖSTERECEK”

Genel İdare Kurulu üyeleri ile beraber Anıtkabir ziyaretini hakkında değerlendirme yapan Çıtışlı, genel İdare Kurulu olarak ilk ziyaretlerini ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabri olan Anıtkabir’e gelerek yaptıklarını, onun huzuruna boyunları dik bir şekilde gelip dualarla kendisini andıklarını, iyilik hareketinin temellerinde yatan başlıca unsurda onun miraslarını savunmak ve korumak olduğunu ve Denizli başta olmak üzere tüm yurtta İyiliğin boy gösterip kendilerinin de bunun her zaman savaşını veren neferler olacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.