İyi Parti Denizli’de Atamalar Devam Ediyor

İyi Parti Denizli’de Atamalar Devam Ediyor

İyi Parti Denizli İl teşkilatında yapılandırma devam ediyor. Son olarak Başkan Akgün bazı ilçe başkanlarını ilan etti.

A+A-

İyi Parti Genel Merkezinden gelen tavsiye ile geçtiğimiz haftalarda istifa etmiş olan İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına yeniden Hasan Akgün getirilmişti. İYİ Parti Denizli İl Başkanı görevi yeniden aldıktan sonra hızlı bir şekilde yapılandırma çalışmalarına başlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan bir basın toplantısıyla yeni yönetimi tanıtmıştı. Burada açıklamada bulunan Başkan Akgün, genel seçimlerde Denizli’de teşkilat olarak başarılı olduklarını, genel seçimlerde bir siyasi rakip ile değil devletin tüm imkanlarından yararlanan bir erkle yarıştıklarını, buna rağmen Denizli’de bir milletvekili çıkarıp Ankara'ya gönderdiklerini. İnşallah yerel seçimlerde de başarılı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etmişti.

İlçe Başkanları Belli Oldu

Başkan Akgün son yaptığı açıklamasında ise yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında dinamik, zinde, çalışkan, istekli teşkilâtları oluşturmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. ve belli olan ilçe başkanlarını şu şekilde açıkladı;

Tavas- Bekir YAKIT

Kale- Ali YANKAYIŞ

Beyağaç- İsmet ŞENER

Sarayköy- Pembe Pervin PAMUKÇU

Bekilli- Gökhan GÜLEÇYÜZ

Merkezefendi- Hakan DEMİRCİ

İyi Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün açıklamasının sonunda görev alan tüm ilçe başkanlarını tebrik ettiğini ve çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.