İYİ Parti'den Uçurtma  Şenliği

İYİ Parti'den Uçurtma Şenliği

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde 22 Nisan Pazar günü Adalet Parkında çocuklar için bir uçurtma şenliği  yaptı.

A+A-

500’den fazla uçurtma dağıtımının yapıldığı şenliğe çocukların ve ailelerinin ilgisi çok büyüktü. Günün anlam ve önemi ile alakalı konuşma yapan İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan, Dünyada eşi ve benzeri olmayan çocuk bayramının bizim çocuklarımız tarafından kutlandığını ve bu bayramı çocuklara hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere emeği geçen tüm büyüklerimize şükran ve minnetlerini sunduğunu dile getirdi.

Kendilerinin  İYİ Parti olarak 23 Nisan'ların tüm ülke sathında hakkı ile kutlanması için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya hazır olduklarını özellikler vurgulayan İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkarslan, 24 Haziran'dan sonra tüm milli bayramların hak ettiği değeri tekrar göreceğine inancının sonsuz olduğunu ifade etti.

En Büyük Kazanç

Bugün yaptıkları etkinlikte çocuklara uçurtma dağıtıp çocukların bayram sevincine katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirten Türkarslan, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin kendileri için en büyük kazanç olduğunun da altını çizdi.

Etkinlikte uçurtmalarına kavuşan ve uçurtmalarını gökyüzünde süzdüren çocukların sevinçleri görülmeye değerdi. Etkinliğe katılımda bulunan bazı vatandaşlar böyle bir günü çocuklarına sunup, onlara bu sevinci yaşatan İYİ Parti Merkezefendi teşkilatına çok teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.